Çantat vintage, cilat janë modelet që janë rikthyer në modë?

Kush nuk i do gjërat vintage? Janë shansi për të gjetur artikuj shumë të lakmuar nga stinët apo dekadat e kaluara. Ndoshta nuk mund ta përballonit në atë kohë, ndoshta jeni të fokusuara për të blerë sende të dorës së dytë, ose ndoshta thjesht ju pëlqen emocioni i një marke të veçantë – cilado qoftë arsyeja, aksesorët vintage e sidomos çantat janë një mënyrë mjaft e mirë për të freskuar gardërobën me artikuj origjinalë.

Dhe nëse bëhet fjalë për çantat, ka ndonjë çudi që Chanel është zgjedhja kryesore?

Më poshtë do të gjeni disa nga çantat e preferuara vintage Chanel. Vetëm se janë të dorës së dytë, nuk i bën ato të lira në asnjë mënyrë; janë ende çanta me katër yje. Por nëse keni dëshirë ta përkëdhelni veten, është një investim i madh.

Disa janë çanta klasike dhe disa janë unike, por të gjitha janë të lakmueshme.

Nëse nuk mundeni për të pasur ndonjëherën prej tyre, të paktën hiqni merakun për të parë cilat janë modelet që janë rikthyer.

 

Likes:
0 0
Views:
73
Article Categories:
Keshilla Bukurie

Comments are closed.